Hoe installeren jullie meerdere laadpalen bij elkaar?

Bij installaties met meerdere laadpalen hanteren wij het Master -> Slave principe. Hoe werkt dit? Vanaf elke laadpaal gaat er een voedingskabel naar uw groepenkast. Vanaf elke Slave gaat er een datakabel naar de Switch (Ethernet). Vanaf de Master gaat er één datakabel naar de Switch en één naar de meterkast (vanaf de Master gaan er dus twee datakabels). De Master staat via deze communicatie direct in verbinding met de meterkast en de Slaves. Voor de duidelijkheid is dit aansluitschema opgenomen in de bijlage.

Bijlagen