Welke uitvoering past bij mij?

Wij hebben drie uitvoeringen van laadpalen. Hieronder staan ze per type beschreven.

Base uitvoering = Je steekt de stekker in de auto en de laadpaal start direct met het opladen van de auto (plug-in-charge). Geen gedoe.

Connect uitvoering = Je kan de laadpaal in- en uitschakelen met een app op je telefoon (app activatie). Daarnaast is de laadpaal ingebouwd met een kWh meter waarmee je inzicht krijgt in je laadsessies. Je kan je laadpaal via de app bedienen en instellen. Met de app genereer je een overzicht van je laadsessies in een bepaalde periode. Hiervoor kan een bedrag ingesteld worden per kWh en je krijgt een overzicht van de geladen kWh's én de kosten daarvan.

Connect Plus uitvoering = De laadpaal wordt geactiveerd via een openbare laadpas. De laadpaal is voorzien van een paslezer die openbare laadpassen scant. De laadpaal controleert de gescande laadpas en na goedkeuring zal de laadsessie starten. Deze uitvoering wordt veel gebruikt bij bedrijven die laadsessies automatisch willen factureren of bij particulieren die de thuis geladen stroom bij hun werkgever kunnen declareren. Er kan een bedrag ingesteld worden per kWh waardoor er geld verdiend kan worden met de laadpaal. De laadsessies worden automatisch in rekening gebracht via de laadpas van degene die bij je komt laden. Naar wens kun je de laadpaal openbaar publiceren. Hij zal dan worden opgenomen op de kaarten met openbare laadstations. Zo weten alle elektrische rijders dat ze bij je welkom zijn en tegen welk tarief ze kunnen laden.