Hoe sluit ik een abonnement af voor de app?

Voor het afsluiten van een abonnement kunt u kiezen uit de volgende opties:

In de MyCharger-app: als uw abonnement (bijna) verlopen is ziet u bij het starten van de MyCharger-app een banner. Klikt u op de banner.

Ga naar https://mycharger.edgetech.nl/ en volg de stappen op de pagina. Zorg ervoor dat het email-adres in de MyCharger-app goed staat ingesteld. Het email-adres stelt u in via Algemene instellingen > Contactgevens. Het email-adres wordt ook gebruikt om de factuur naar toe te sturen.

QR-code van de WiFi-module scannen: in de meterkast hangt de WiFi-module die uw laadpaal aanstuurt. Op die WiFi-module zit een QR-code. Gebruik de QR-scanner op uw telefoon en neem een foto. Ga naar de Internet-pagina van de link. Daar kunt u kiezen voor "sluit uw abonnement af".

In alle bovenstaande gevallen komt u op de Internet-pagina met informatie over het abonnement en mogelijkheden om deze te verlengen.