Hoe koppel ik mijn app met mijn laadpaal?

Instellen wifi gegevens

Zodra het lampje op de wifi-module blauw knippert kan de app gestart worden. De get started pagina zal vragen om de QR-code te scannen. Volg de stappen in de app.

Instellen gegevens van de elektrische netaansluiting

Na het instellen van het wifi-netwerk moet u aangeven welke capaciteit uw elektriciteitsaansluiting heeft. Veel aansluitingen in Nederland hebben een 3-fase aansluiting van 3x25A. Oudere huizen hebben soms een 1-fase aansluiting van 25A of 40A. Bij twijfel raadpleeg uw installateur, kijk op uw jaarrekening of zoek het op bij uw netbeheerder.

Selecteer uw aansluit capaciteit en bevestig dit in de app.

Koppelen van het laadstation aan de wifi-module

Indien de app nog geen laadpalen kan vinden zal de app doorgaan met de mogelijkheid om een eerste laadpaal te koppelen.  Indien de wifi-module een nieuwe laadpaal gevonden heeft krijgt u de optie om de laadpaal een naam te geven. Volg de stappen in de app.

Laadpunt instellen

In het instellingen menu van de app is de laadpaal verder te configureren.